Sunday, November 1, 2009

annoying smiles..

maybe i should hv a rest. just now i got a private message from my EX-friendo. she reminds me back about d tragedy between us about a few years ago. wht a dammet girl. serious, i'm annoying wit u. gila menyesal aku pernah kenal dengan manusia mcm kau. mcm ni la nak cakap. kau memang cantik. sape yg tak cakap ko cantik mmg dia sebenarnya jeles ngan kau. tapi unfortunately sangat2. ko tak penah2 nak berubah. perangai kau dari dulu, dari mula2 aku kenal ngan kau, berkawan dan sampaila aku bergaduh ngan kau. sama je. wht a pity girl.

kau ingat status kau sekarang blajar kat oversea tu dah buat darjat kau tinggi sangat ke? aku tau. kau dapat belajar sana sebab kau nyaris kena kick dari matrik. dan kau pergi sana sebab kau anak pegawai felda. so ada advantage la kau kat situ. mak bapak support. aku tak hairan la kalo kau dapat pegi saantero dunia pun kalau pakai duit mak bapak. lainla kau dapat scholarship ke. memang aku hairan.

tapi makin jauh kau pegi. makin berlagak eh. kau hina aku sebab aku belajar kat local U. okey. okey. kalau cakap kau betul, tuhan akan tunjuk sape benar sape salah. aku tak hairan takde kawan perangai macam kau. kau memang teruk. aku admit. aku pernah rapat dengan kau dulu. tido pun sekatil. aku dah faham sangat hati budi kau mcm mana.

kesian kawan2 kau. jadi pengikut orang tak bole blah macam kau ni. aku rasa kawan2 kau takdela seteruk perangai kau actually. tapi bila dah dilatih jadi orang buruk perangai. akhirnya dorang jadi buruk perangai jugak. aku admit jugak. kau memang berpengaruh di kalangan kawan2 kau. sebab kau anak dato'. tapi salah sorang kawan kau jugak bgtau aku. bapak ko baru je dapat title tu. so tak payah la nak berlagak sangat okey.

salah satu ayat kau..

"anyways, just wanna inform u, last week, i saw ur izi with another girl at bus station. i tot it was u. nvr want to bother but yeah make it as a small goodbye ya. n they were holding hands."

alahai.. don't try to break my heart or whteva la dear. kau tak berjaya. sila cuba lagi okey. and one more. better u just mind ur own bussiness. i dont want to know anything pun about my past. tak penting!

aku malas nak cakap lebih2. tapi SELAGI KAU TAK DIAM. AKU TAK AKAN DIAM. kau ingat okey.

No comments: