Friday, November 6, 2009

bitchy~

teringat eza cakap. ena selalu makan tak habis. sebab makan sikit cakap 2 jam. haha. aku memang suka bercakap. sejak dari kecil lagi. pot pet pot pet macam bertih jagung mulut aku. kalo kat skolah rendah dulu orang panggil aku mulut murai. haha.

dorang taktau. aku jadi pot pet pot pet kat skolah sebab kat skolah ramai kawan. kalo kat rumah aku sorang2 je. mak aku bukan nak layan aku cakap. kalo ada pun kat rumah tu kucing aku. dia jela jadi pendengar setia aku di kala susah senang. sebab tu sampai sekarang aku rapat ngan cats. hehe.

*back to the main topic*

bitchy. nak tau kenapa? bcos hari ni hari aku maki dengan hebat sekali. tengok soalan 1 electronic tadi. perkataan keluar dari mulut aku.

1st- sial.
2nd- f**king bulshit.
3rd- bengong.

memang aku sangat bengang. soalan 1 pun dah cover chapter 6. so pastinya soalan 2 dan 3 cover chapter belakang2. tak silap tekaan aku. gila.

lecturer cakap. final cover semua chapter. dari 1 sampai last. and aku pun stress la chapter 1-6 masa study. chapter blakang just sight seeing je. sebab tu bila dapat je soalan macam2 aku maki. ooh ****. cukup ena. cukup. benda dah lepas. sabar.

get ready untuk next paper. last paper. thermodynamics.

sekarang nak headbanging, dancing2 jap. pasang lagu kuat2 jangan hiraukan orang di sekeliling. tensi sangat2.

p.s1 - i suka u tapi i taknak u tau
p.s2 - i buka hati untuk u now. kalo u berani come on. terus terang. i taknak dengar dari mulut orang lain lagi. enough.
p.s3 - i serahkan pada jodoh. i nak tengok apa usaha u. i takkan usaha. i cuma tunggu.
p.s4 - i bagi u masa 1 minggu. then i'll forget u. ;)
p.s5 - i tak pasti dengar perasaan i. tapi yg i pasti i sedang jatuh cinta. i pasti pada sape. setiap masa hati i berdegup pantas. i keliru. i try to deny my feelings.

No comments: