Monday, November 2, 2009

u made me lose my face. really.

bekalan elektrik kena potong. haha. i got this news a few hours ago from aunty fizah. wupss. adik fizah la. hehe. actually i spent my morning today at library. studied number theory with ciktan, ja and ashraf. oso met dr.zul to discuss about thesis. sampai je rumah about 1.45pm. got that really2 bad news. *crying*.

u know. its really a big big big trouble for me to live without electric supply. alamatnya berpeluh la aku hari ni. masuk bilik, baling beg atas katil and terus ke bilik ecah. sembang2 about my problemo.

for ur information. that problem really make me lost. tak pernah aku rasa terhina sebegitu rupa. wtf man. i got no mood to study. i remember, last night called my bff and asked her..

"dear, jahat sangat ke aku ni?"

"cery, kau jangan cakap macam tu. actually aku kagum dengan kau. dalam ramai2 kawan aku, kau la yang paling cool. aku tak pernah lagi jumpa orang se cool kau. orang buat kau marah kau tak penah dendam. kau relaks je.. susah nak marah. aku pun kadang2 pelik dengan kau ni"

"that's what i want and used to be actually dear.."

luckily. she gave me a little bit motivation to live. thus, last night i could sleep earlier than usual. 1.30am.

sambung balik pasal bekalan elektrik putus tadi. after sembang2. rasa mcm mengganggu pulak ecah, aida and zu tengah study. keluar bilik dorang, see wireless signal kat modem nyala. ahhh.. thanks god. bekalan elektrik dah disambung. tadi 'ey said pukul 4 baru ada api. tapi tengok2 cepat pulak. hehe..

nak tau kenapa bekalan elektrik kena potong? ahaa.. paham2 jelah. bukan takde duit nak bayar. tapi ni kan minggu exam. so. takde sape yang rajin nak pegi pekan bayar bil. haha. fortunately bekalan elektrik tak terputus lama2. kalau tak haru biru la hidup den. baiklah. den nak pegi mandi dan solat dulu. kat luar sana hujan. kalo tak mandi nanti den terlelap pulak. mata dah berat sangat ni. tapi banyak lagi tak study. aduhs~

1 comment:

LaVenDer_Girl said...

huhu,..ena , sorry bout that...