Wednesday, January 27, 2010

how low can u go

pagi-pagi buta dah tension bila dimaklumkan kitorang akan start mengajar pada sesi petang minggu depan. sebelum ni kami dah diberitahu akan mengajar pada sesi pagi, budak form 4. tapi last-last minit tukar pulak. kami kena mengajar petang, budak form 1 and 2. coz ada 2 org cikgu yang cuti sakit and bersalin.

rasa cam frust jugak sebab kitorang dah prepare and get ready untuk mengajar form 4. tapi itsokey la. tadi kami dah pun dapat jadual waktu kelas masing-masing. aku dapat kelas 2S and 1A iaitu masing-masing kelas 1st and 6th. zu pulak dapat kelas 2R and 1R, both kelas 3rd. punya la lama tunggu jadual tu. hari ni baru dapat. kesian betul.

penyelia petang cam lega tadi coz kitorang dapat bantu dia mengajar budak-budak yang belum dapat cikgu ganti ni. 10 waktu, semua subjek math. kitorang tak mengajar fizik sebab form 1 and form 2 mana ada belajar fizik lagi. so, math pun math la.

so, pasni kena adapt la ngan environment baru pulak iaitu sekolah petang. haish.

2 comments:

soffya said...

sm lh ngn aku cyg...ngjr ptg jgk...mila pun..

arianna alhaddad said...

tp cam takbest je sekolah petang kan.