Friday, September 24, 2010

invitation..

sejak dari lepas raya haritu tak henti-henti lagi menerima invitation wedding. 1 minggu secara average ada 3 invitation. di sini aku nak list senarai invitation yang aku dapat setakat ni.

16.9 - wedding Izy / enggagement Ayu
17.9 - wedding Alina & Nazrul / wedding *nama lupa tp kat kawasan perumahan aku ni je.
18.9 - wedding Jihan & Faizal / wedding anak Nda Pah
24.9 - reception Chris anak Aunty Theresa
25.9 - wedding Aida & Baha
1.10 - Ecah's solemnization
2.10 - wedding Ecah
9.10 - reception Ecah
15.10 - wedding Norman
23.10 - wedding Mila...
30.10 - ehem2.. ;D

sangat padat kan? esok 24hb aku kena bangun awal pagi untuk tolong-tolong prepare makanan kat umah Aunty Theresa since beliau nak buat majlis untuk tetamu-tetamu Muslim..

No comments: