Sunday, September 26, 2010

jalan-jalan

hari ni dating dengan my cuzen, wawa. motif keluar hari ni sebenarnya adalah untuk mencari LINGERIE as a present for my best friend wedding. hikhik. kantoi aku nak bagi lingerie. hopefully my best friend tuh busy and tak sempat baca blog ini. hopefully. :)

duk pilih-pilih. cik wawa kita pulak yang terlebih excited. she bought 2 pairs of lingerie tadi. sedangkan aku beli 1 pair je. memang rambang mata masa pilih-pilih tadi. semua cantik-cantik belaka. aku pulak kena pilih betul-betul sebab nak kasi hadiah kat orang. kalo sendiri punya takdela heran sangat kan. kalo orang punya kena pilih yang terbaik takut nanti si penerima tak suka pulak. hehe.

but i am sure my friend will fall in love with the lingerie that i bought for her. and surely her husband love it too :) comel.. pink + black in colour. satu set dengan g-string lagi! hahaha.

after that, we went to sri mahligai boutique. nak alter balik colour flower untuk my pelamin. then discuss and perkemas sikit-sikit pasal booked tu hari. before we getting off, sempat lagi aku dengan wawa booked tarikh untuk spa. 28 oct. apa kau ingat pengantin baru je nak kena spa? pengantin lama pun nak jugak tau! hehe. tekak pun dah haus then we moved to panorama cafe minum-minum dan sembang-sembang. about 5.30 pm we dismissed.

that's all the story for today. besides a little bit unsatisfaction heard from my mother. aduh. pening kepala ini. adakah aku yang bersalah?

No comments: