Saturday, September 18, 2010

persiapan

sudah agak lama aku tak mengupdate blog. almaklum la, busy dengan persiapan kawen. ececeh.. menghitung hari, detik demi detik. kalau diikutkan perkiraan tarikh, mungkin lambat lagi kot. tapi kalo diikutkan hati, alahai.. macam lambat je. hihi.

persiapan dah almost done. eh eh. pandai je. takde 'done' sangat pun. cuma yang penting-penting tu dah settle la. borang dah submit, jurunikah dah jumpa, hantaran dah beli, pelamin dah book, cenderahati tetamu pun dah beli.. cuma ada sikit-sikit je lagi cenderahati yang belum beli. maybe akan disettlekan pada minggu ini.

dah taktau nak tulis apa. aku blur bila nak berblog sekarang. i dunno why.

No comments: