Sunday, April 24, 2011

24042011

kandungan dah masuk 25w4d. sekejap je rasanya. tak sabar nak tunggu baby boy ni lahir ke dunia. haritu masa gi scan, mummy dah dapat tengok sikit-sikit wajah baby boy kesayangan mummy ni. siap boleh menguap lagi. mengantuk betul baby boy petang tu yer. sampai doc n nurse pun tergelak-gelak. pandai baby boy ni acting masa orang tengah capture gambar dia. citer kat ur daddy, ur daddy pun jelous sebab tak bole tengok. haha.

berat mummy dah cecah 56.6 kg. tak pernah-pernah capai berat sebegini sebelum ni. hehe. sekarang ni kuat betul baby boy kicking perut mummy. kadang-kadang sampai mummy tak bole tido sebab kegelian. haha. ralit tengok perut mummy gerak-gerak sekarang ni. macam amazing je :)

thank u baby boy. u make me stronger than ever. semoga baby boy sentiasa sihat dan sejahtera di dalam perut mummy :)

No comments: